Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag section invalid in Entity, line: 29 in /home/madd/domains/madd.be/public_html/template/head.php on line 231
Blog :: Syndikus :: M.A.D.D.

Toevoegen aan Wishlist

Lijst: 

M.A.D.D. Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.

M.A.D.D.



Filters


Archief


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag section invalid in Entity, line: 29 in /home/madd/domains/madd.be/public_html/includes/replaceimage.php on line 10

Syndikus

20 maart 2017

Voor Syndikus, een spin-off van groep Huyzen, hebben we de volledige huisstijl moeten ontwerpen en uitwerken:

  • Ontwerp logo
  • Ontwerpen + ontwikkelen e-mailhandtekening
  • Visitekaartjes
  • Opmaken briefpapier
  • Opmaken Prospectus brochure
  • Ontwerpen website
  • Ontwikkelen website

 

Dit begon bij het ontwerpen van een nieuw logo, gebaseerd op hun huidige logo. Er werd gekozen voor een frisse groentint, samen met een gestilleerde S.

 

 

Eenmaal dit op punt stond hebben we de HTML code klaargemaakt voor de e-mailhandtekening. Zo is het bij iedere e-mail duidelijk van welk bedrijf de mail komt en dit oogt gewoon veel professioneler. Maar niet alles verloopt digitaal. Daarom hebben we ook de visitekaartjes en het briefpapier ontworpen, zodat je ook bij mondeling contacten een tastbare herinnering aan je zaak kan achterlaten. 

 

 

Vervolgens moest er ook een brochure gemaakt worden, de zogenaamde Prospectus.

 

 

 

Het laatste onderdeel van het ontwerpen van deze huisstijl was het opmaken van het webdesign voor de bijhorende website en het effectief ontwikkelen van deze website. Het resultaat is een mooi dynamisch geheel geworden waarbij de eigenheid van het bedrijf duidelijk naar voor komt.