Toevoegen aan Wishlist

Lijst: 

M.A.D.D. Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.

M.A.D.D.Filters


Archief

Gepersonaliseerd geboortekaartje

29 april 2018

Recent hebben we de eer gehad om alle ontwerp en drukwerk op ons te nemen voor een geboortekaartje. En dit voor het eerste kindje van het gezin - een knappe dochter! Die ook trots op het kaartje prijkt!

 

Het ging om:

  • Geboortekaartje: drieluik met foto van de pasgeboren dochter
  • Uitnodiging voor de doop + babyborrel
  • Sticker voor op de doopsuikerflesjes

 

Alles werd samen met de toekomstige ouders uitvoerig besproken. Vervolgens werd het eerste ontwerp voorgelegd en werden de puntjes op de i gezet. Zoals reeds aangehaald was het kaartje een drieluik waarbij een foto van het kersverse kindje op het eerste luik schittert. Voor de uitnodigingen - die bij het kaartje gevoegd werden - werd gekozen voor een afwerking op glanzend papier met afgeronde hoeken. Die afgeronde hoeken komen ook terug in het ontwerp van het kaartje.

 

Eenmaal alles definitief was, konden we met de voorbereidingen aan de slag. Zo hebben we ruim op voorhand de bijhorende enveloppes geleverd en de stickers gedrukt en met de plotter uitgesneden. Kwestie dat de toekomstige ouders reeds zoveel mogelijk konden voorbereiden. Tijd gespaard in het moederhuis!

 

Tussen de melding van de geboorte en het afwerken van de feitelijke druk zat slechts 4 uur! Inclusief het fotograferen en nabewerken van het kindje om te integreren op het kaartje. Niet slecht he?